Dhedlook's Heroes

Tempel of Mystra, part 2

Into the dungeon

Falcone sendes til byen efter sir Ulriks skjold med helm symbol på. Farther Shan Thar forsøger at flygte men Raugon løber ham op og tvinger ham til at hjælpe de sårede. I mens gruppen undersøger templet drikker Shan Thar en invisibility potion og flygter. Gruppen finder en gammel sorcerer ved navn Kevrin, som har hjulpet Shan Thar med at værge folk til templet, men han ser ikke ud til at vide, at der er noget galt med templet. Så de lader ham og templets vagter får nogle værdigfulde vestments, for at hjælpe med at bevogte templets indgang imens gruppen begiver sig videre ind i templet. Quarion ankommer fra byen hvor han har ventet i tre dage på at de andre skulle gennemgå ritualet.
Gruppen begiver sig ned af en trappe til et dungeon level under templet, hvor de finder en statue omgivet af ødelagt mystra literatur og items. Midt i rodet lure en earth elemental og to shadow gauard som angriber. Kampen breder sig videre da Raugon stormer igennem en dør. Hvor han finder yderligere to shadow guards og en mørk portal der ligner Shars holysymbol. Under kampen kommer 3 Displacer serpents ud af portalen, de hvæser ”Shaaaars” og præsten Lady Arthas kommer fra et nærliggende værelse. Sir Ulrik bliver forbandet til ikke at kunne handle og gruppe trækker sig, hårdt såret tilbage til statuen, hvor de i et final stand holde ud længe nok til at Quarion kan få dem healet og der kommer hjælp fra vagterne oven fra. Under kampen bliver statuen af Mystra levende og forsvare gruppen. Efter en hård kamp vinder gruppen til sidst. De undersøgere hastigt et par nærliggende værelser med detect magic. I Lady Arthas værelse finder de et brev til en Starweaver Bestra, der fortæller at de vil slå Tunaster Dranik, ihjel for ikke at afsløre dem. I et torturværelse finder de 3 hovedløse rådnede lig og i en bunke ødelagt tøj ved siden af, finder de nogle identitetspairer, blandt andet et tilhørende Amnic Basult. Der er stadig mange uåbnede døre som gruppen ikke har kigget ind af.

Comments

Jesper_Hoeberg

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.