Dhedlook's Heroes

The Grinding Gulf 4

Alokkair's Refuge

Session XP: 4469
Total XP: 66.513 (Char lvl 12)
Loot List: The Grinding Gulf 4


Efter at have forhørt os lidt om forskellige ting hos vores nye spion netværk, vender vi tilbage til tunnellerne og fortsætter hvor vi slap med oprydningen af undeads og Shar yngel.

Vi støder såldes på tre personer, der viser sig at være udsendinge fra Skygge Pinsen og efter en del snak ender det med at vi kæmper mod dem. de to vagter får vi dræbt og Raugon får overmandet den sidste modstander, der tilsyneladende er troldkvinde. Under det efterfølgende forhør afslører hun at hun er her for at være sikker på at Alokkair og Shar præsterne holder deres ord og gennemfører det ritual, som vi tidligere stoppede og neutralizerede. Da Raugon ville føre hende over til vores andre fanger bevæger de sig gennem en skygge og fangen forsvinder ind i den og er pist væk.

Efter at vi har bevæget og lidt rundt i de hemmelige gange kommer vi frm til endnu en dør med Alokkair’s mark og efter at være kommet igennem døren ser vi vores tidligere fange tale med Alokkair.

I det hun ser os komme siger hun; “Og der er de så, gør med dem hvad du vil”, hvorefter hun forsvinder ind i nogen nærliggende skygger.

Vi kæmper med Lichen Alokkair og hans to gargoyle bodyguards og Larsisian dræber ham med en flame strike..

Vi vælger at hvile ud og gå mod The Twised Tower.

Comments

Shadowgargoyle

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.