Dhedlook's Heroes

The Grinding Gulf 5

Swordthrust Crevis 1

Session XP: 2800
Total XP: 69.313 (Char lvl 12)
Loot List: The Grinding Gulf 5


Laeroth, Falcoe og Raugon fortsætter eventyret, mens de andre gruppemedlemmer tager sig af fangerne.

Efter nogle timers vandring i de golde, kolde og kedelige tunneller under Dalene, kommer vi frem til hvad vi ved er kælderindgangen til the Twisted Tower. Vi undersøger forsigtigt dørerne og finder hurtigt ud af at det først rum er forsynet med en Alarm formular, der vil bringe hele tårnet i beredskab hvilket vi IKKE er intereserrede i. VI er dog meget uenige i hvordan vi skal grine situationen an. Raugon syntes vi skal sætte alarmen igang og tage os af fjenden som de kommer, mens Laeroth mener at det ikke er det værd og syntes vi skal bibeholde overreskelses momentet og derfor prøve og se nærmere på den formodede drow lejr. Falkoe er i starten med på Raugons ide indtil det går op for ham at det er Zhentilernes hovedkommando, der befinder sig over vores hoveder og ender med at have samme holdning som Laeroth. Der ryger nogle fornærmelser frem og tilbage mellem Raugon og Laeroth indtil Laeroth får nok og teleporterer dem alle tre tilbage til gruppens lejr.

Der går noget tid med indkøb af forsyninger og Falkoe og Laeroth får kopieret nogle formularer i deres respektive troldmandsbøger, inden vi begiver os mod Azmaer’s folly.

På rejsen mod Azmaer’s folly sker der ikke noget af interesse før vi når frem til et større kryds, med en skakt højt op gennem loftet.
Vi vælger at undersøge det med vores flyvende tæpper og kommer op gennem et par niveauer og ender med at Falkoe titter op på et indhak i skakten, der ser ud til at være en skygge edderkops rede.
En lille kamp bryder ud hvor Falkoe bliver til en madpakke og føres ind i skyggeplanet og Laeroth og Raugon følger efter. Det lykkes Laeroth at snuppe den paralyserede Falkoe tilbage fra edderkoppen mens Raugon distraherer den og vi flyver igennem portalen igen. Edderkoppen følger efter og det lykkes den at paralysere Raugon som den paralyserede Falkoe. Laeroth ser ikke andre muligheder tilbage end at afprøve en af sine nye formularer, der disintegrerer modstanderen og den er særdeles effektiv.
Efter at have hvilet lidt ud og gennemsøgt afsatsen for værdier (herunder lidt guld og edderkoppe silke), undersøger vi en af tværgangene vi stødte på mellem afsatsen og den oprindelige tunnel vi kom fra.

Efter lidt udforskning støder vi på en hule hvor der er et alter af obsidian og forsætter videre derfra hvor vi kommet til et stort rum med en sø i midten af rummet. Her bliver vi overresket af en udød drage af en slags, som vi heldigvis for nedlagt inden den forvolder for meget skade. Laeroth tror at det er en slags Lich drage og mener det er en chance for at dens phylactary kunne ligge i bunden af søen og Falkoe tager sig et velfortjent bad og kommer op med tre værdigfulde saphirer.

Eftersom Raugon er ret såret og vi ikke har nogen healer med os diskuteres der om vi skal venden tilbage til lejren eller fortsætte gennem den hemmelige dør Laeroth har opdaget. Raugon og Falkoe mener at vi godt liiiiige kan kigge lidt på den skat, der selvfølgeligt ligger på den anden side af døren. Efter at åbne den hemmelige dør er det IKKE en bugnende bunke guld vi ser, men en drow patrulje, der ser ud til at vente på os. Vi er dog paranoide nok til at tænke hurtigt og det betyder at Falkoe fremmaner en Umber Hulk med sin stav og Laeroth teleporterer alle tilbage til lejren.

Gruppen bruger noget tid på at kigge gennem deres erobrede magiske kugle for at finde ud af hvordan den fungere og se hvad drow patruljen foretager sig. Gruppen ser at patruljen aflægger rapprot til en anden kvindelig drow i rummet med obsidian alteret og at hun foretager sig noget der får nogle brændfarlige edderkopper til at omslutte alteret.

Desuden tjekker gruppen op på Weregund, hvor de ser han modtager penge af en Zhentilsk officer.

Gruppen teleporterer sig tilbage til grotten med søen og åbner den hemmelige dør i troen på at drow patruljen ikke er der mere. vi får os en grim overraskelse med at de er der og får en varm velkomst i for af en ildkugle formular fra drow patruljens heksemester. Heldigvis er der ikke nogen der dør af det og Laeroth svarer igen med lyn magi, der har en noget større effekt. Resten af patruljen nedkæmpes hurtigt, effektivt og uden nogle problemmer.

Vi fortsætter ned af gangen de kom fra og når frem til endnu en enorm hule med en rigtigt stor sø, hvor vi lige kan skimte den anden side hvor der er en gangbro til både.


Shadowgargoyle fralægger sig et hvert ansvar hvad angår stavefejl og dårlige links, med kommentaren:
- Jeg er jo bare en rollespiller!!

Comments

Jesper_Hoeberg

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.