Dhedlook's Heroes

The Grinding Gulf 7

House Dhuurniv stronghold

Session XP: 2.160
Total XP: 73.473 (Char lvl 12)
Loot List: The Grinding Gulf 7


En hurtig teleport tilbage til gruppe lejren for at hvile i sikkerhed og samle Sir Ulrik op.
Efter en god nats søvn og scrying af området for sortelver soldater, teleporterer Laeroth alle tilbage til vagtrummet, der støder op til hvad vi opfatter som sortelver søstrenes fæstning.

Falcone bruger sin magiske hat til at efterligne en sexet sortelver kvinde for at blive lukket ind af vindebroen, der bevogtes af to bjørnemænd.
Trick nummeret virker til Falcones store overraskelse og gruppen stormer indgangen og overrumpler de to vagter fuldstændigt, men kort efter rammes gruppen af en magisk ildsøjle og Laeroth tager kritisk skade, mens Falcone og Ulrik klarer at komme væk fra den værste koncentration af flammer.
Kort efter bliver Præstinden, der er ansvarlig for magien omringet og nedkæmpet. Dog ikke før hun bruger en nederdrægtig formular, som næsten dræner Ulrik for al hans livskræft.

Falcone gennemgår hurtigt rummet og finder nogle værdifulde ædelsten og den uerstattelige Pendant of Ashabar, der retmessigt tilhører skyggedalens hersker.

Kort efter træder gruppen ind i søstrenes tronsal, der er tom ud over tronen og en masse korrospondancer og kort over området under skyggedalen.
Falcone bliver endnu engang sat på arbejde og ud over han finder de i øjenfaldene ødelsten, der pryder tronen, finder han også en hemmelig dør, der fører ind i et hemmeligt skat kammer. Her overraskes han af et stort metalmonster, der kan manipulere magnetfelter ved at tiltrække og frastøde metal. Dette bruger den til sin fordel, både til forsvar og angreb. Der kæmpes en intens kamp og monsteret besejres til sidst uden nogen tab af helte.

Ud over at vi finder en stor bunke platin mønter finder vi og så det legendariske elversværd Warblade, der til gruppens elveres store frustration samles op af den mennskelige paladiner Ulrik. Laeroth genkender sværdet med det samme og advarer Ulrik mod at trække våbenet ud af sin skede, men det er som sædvaligt som at kaste pærler for svin og desværre imponeres Ulrik ikke af konsekvenserne. Det lykkes ham at skubbe sværdet i skeden igen inden han skades alt for meget.

Både Laeroth og Silvenhair pointerer overfor Ulrik hvad det er han står med i hænderne og de insisterer på at sværdet skal udleveres til dem, hvilket Ulrik nægter. Dette udløser en større diskussion, hvor de forskelliges tilhørsforhold ridses op. Elverne vælger ikke at fratvinge sværdet fra ulrik med vold, men vælger at hjælpe med at føre nogle før fundne fanger op til overfladen, inden de teleporterer til Cormanthyr og aflægger rapport om fundet og spørger om yderligere instrukser, før de teleporterer tilbage til det aftalte mødested.

Da de kommer tilbage til mødestedet er det påfaldende tomt, men kort efter dukker Ulrik, Falcone og Raugon op for at tage imod dem.

Sessionen slutter med at Falcone sender en magisk meddellelse til en af sine overordnede.

Comments

Shadowgargoyle

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.