Dhedlook's Heroes

Twisted tower 2

Session XP: 2.100
Total XP: 89.370 (Char lvl 13)
Loot List: Twisted tower 2


Efter nattens strabadser hvor Raugon har afstraffe en udisciplineret (hvis man lytter til rygterne) ork og beskyldt for mord i første omgang, men frigivet efter “sandheden” kom frem, drager Raugon, Laeroth og Falcoe tilbage til Shadowdale, med “Laeroths express Travels” (bedre kendt som Teleport).

I Shadowdale får de informationer om at Zhentilerne vil statuere et eksempel sammen dag ved Mystras tempel i byen.

Ikke mange minutter efter kommer der en større folkemængde gående ud fra The Twisted Tower, hvor størstedelen er er bønder fra dalen i lænker.

Inden der lægges en plan er Raugon gået ud midt på broen mellem borgen og Templet og forlanger at få at vide vhem der agter at krydse broen.

Falcoe og Laeroth har gjort sig usynlige på vej ned til broen, så Forthar, Zhentilernes øverst kommanderende i dalen er ikke synderligt imponeret og befaler Raugon om at flytte sig.

Laeroth kaster en formular på Forthar, der varer i en længere periode og får hans blod til at brænde ham op indefra.

Soldaterne bliver noget desorienterede over at deres kommandør begynder at skrige af smerte, hvilket Falcoe benytter sig af at angribe en af de to kæmper der er blandt soldaterne.

Kampen på broen udkæmpes hurtigt og afsluttes ved at Falcoe eller Raugon slutter Forthars lidelser ved et veltilrettet hug, der slår ham ihjel. De resterende tropper flygter på forskellig hvis, mens Falcoe får fangerne til at følge ham ud af byen mod en bakke, hvor han er sikker på at der er en faeport.

Imens er Raugon løbet efter de to bueskytter, der er løbet tilbage mod borgen. Da han er kommet halvvejs går portene op og et større kompagni soldater marcherer ud og sætter efter ham, da han vender om og løber efter Falcoe.

Laeroth vælger at dække flugten med en Cloudkill for at forsinke fjenden hen over broen. Planen er så vellykket at over en tredjedel af styrken falder døde om inden de finder ud af at det ikke er en helt almondelig tåge.

I ly af lyden af dødsskrig og rallen, flygter fanger og helte mod bakken hvor de når frem i tide til at se fjendns Skymages komme efter dem i høj fart.
Heldigvis finder Falcoe hurtigt portalen og beder vogteren om at få lov til at bruge den (Efter at have remset ALLE sine titler op) og alle kommer igennem inden troldmændene kan nå at angribe dem.

Efter at have gået lidt forkert og kommet ud i en elverskov, der ikke er særligt tollerente over for andre racer, kommer vi ud i Rays druide cirkel, hvor han er igang med at oplære sine novicer.
Efter en kort nyhedsudveksling, går vi til Dhedlook, hvor vi overnatter. Raugon beder sin mor om hjælp for at få fjernet den forbandelse han er under efter at være bidt af kæmpeedderkoppen fra portalen.

Morgenen efter vender vi tilbage til Dalen og finder ud af at Zhentilerne venter forsyninger bevogtet af tres soldater.

Gruppen lægger planer og får samlet sine forskellige allierede og indleder et bagholds angreb, som indledes af en fireball, der fungerer som startsignalet på angrebet.

Det ender i ren nedslagtning af Zhentilerne, der distraheres af illusioner af en svampehær fra feerne og hastede trolde og masser af ulve.

Laeroth har holdt øje med himmelen og opdager en fjende komme flyvende i god tid og får advaret de allierede. Falcoe vælger at flyve den formodede fjende i møde på sit flyvende tæppe og Laerth drikker en heksebryg, der gør ham i stand til at flyve og følger efter.

Det viser sig at være Skymage lederen Eregul, som kommer for at se hvad der foregår. Da han ser Falcoe kaster han nogle beskyttende formularer, men er helt uforberedt på Laeroths mægtige magi, der bryder gennem hans forsvar og forvandler den hadte troldmand til støv. Ereguls dæmon ridedyr kaster sig over en overrumplet Falcoe og tvinger ham ned på jorden, hvor den sidder på ham og masser livet ud af ham. Laeroth bruger endnu en magtfuld formular og dræber også dæmonen. Desværre dratter bæstet om og lægger sig endnu tungere på Falcoe. Heldigvis har Laeroth en Levitate tryllestav til at løfte nok af monsteret til at Raugon kunne få en fladmast Falcoe fri.

Comments

Shadowgargoyle

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.