Laeroth Durothil

Description:

PDF Skema | Spellbook | Eq | Notes | Library

Tattoo01.jpg

Som alle sun elvere har han bronze farvet hud og hans hår er gyldenblond.
Håret er holdt langt i toppen og går til lidt under skuldrene, hvor det er flettet i mange små fletninger og samlet i en stor.
Spidserne ender i en mørkeblålig farve.
Han er glatbarberet i siderne.
Langs begge sider af hårgrænsen har han tribal tattoveringer i blå og grønlige farver, der fortsætter ned af nakken og slutter ved håndledene.
Hans øjne er violette med en flydende udseende.
Han er middel menneskehøjde og af tynd kropsbygning.

Når han er på farten er han klædt i praktisk rejse tøj med et rejsebælte og ud over det har han et potionbælte. Desuden har han et langsværd af tydeligt elverdesign.

Brooch_of_shielding.JPG
Ud over rejsetøjet har han en sort kappe med blå møstre, der udspringer fra kappens kanter. For at holde kappen på plads bruger han en broche, der er udformet som et våbenskjold. Det er et gulddrage hoved på hvid baggrund.

Dragonheaded_staff.png
Til støtte og beskyttelse mod landevejrøvere har han sin quarterstaff, der munder ud i et udskåret dragehoved.

Siddende på skulderen, staven eller flyvende omkring Laeroth er der et væsen der til forveksling ligner en imp, indtil man får kigget ordentligt på den. Det er Camba, der følger ham.

Bio:

Gruppen møder Laeroth kort efter Quarions død i området omkring Shadowdale.


Laeroth Durothil er en Tel’Quessir (elf) i sit livs sommer periode med sine 336 år. Hans familie kommer oprindeligt fra Cormanthor (i dag kendes det som Muth Drannor), men de trak sig tilbage til Evermeet efter byen blev åbnet for N-Tel’Quess (ikke-elvere) og har siden hen bosat sig på den del af øen, der går for at være hovedstaden.

House Durothil claims to be one of the founding houses of the gold elves.
It has a reputation for producing excellent warriors and wizards, many of whom joined Evermeet’s army.

The house’s estate was a wooden construction in Leuthilspar that had been magically grown from a grove of trees.

Laeroth er født og opvokset på Evermeet og har hørt og læst de forskellige historier om fastlandet og om de forskellige yngre N-Tel’Quess racer, der har invarderet de elvske territorrier og er i bund og grund nysgerrig efter at finde ud af om det nu også er som de ældste holder stormtaler imod.

At blive troldmand kom meget naturligt da han havde en medfødt forståelse for magi og alt teorien omkring magi ikke var svær at forstå før et langt stykke ind i studierne, hvor det begyndte at blive en interresant udfordring, uden at det blev for besværligt.

Desuden har hans krop ikke så robust en fysik og udholdenhed til at han kunne blive en habil kriger, selv om Huset fremavler gode krigere som troldmænd.

Eftersom der er blevet taget en beslutning i Rådet om at generobre de tabte territorier, har Laeroth set sit snit til at komme med til fastlandet og fortsætte sine studier af magi og de andre N-Tel’Quess racer, samt afprøve sine magiske krafter.

Laeroth Durothil

Dhedlook's Heroes Shadowgargoyle