Marros

Skovfoged i Thunderstone og Sting agent

Description:

2 lvl ranger (bow skill), 1 lvl wizard
INT 15, WIS 12, CHA 10
Alignment: N/G
Gud: Chauntea

Bio:

Marros er halv-elver, 26 år gammel og nyansat skov-foged. Falcoe fik placeret Marros på positionen som skov-foged, så det var muligt at holde øje med oplandet omkring baroniet. Yderligere er Marros også STINGs agent i felten når Falcoe er ude.
Marros er en selvstændig, høflig, fåmælt og ressourcefuld. Han er i høj grad handlingens mand. Selvom Marros’ hovedforce er ude i naturen, kan han sagtens interagere med andre folk. Marros har adgang til mange steder i byen, igennem sit daglige virke som skovfoged. Han sælger skind på markedet, søger for guidede jagtturer, fremviser sin ørn for byens unge og hænger ud på kroen. Han brygger også sin egen enebærbrændevin. De fleste ser Marros som en tilforladelig éner.
I fritiden studerer Marros magi på biblioteket. Hans store mål er at kunne få sin magi og bueevner til at gå i ét. Marros søger også for guidede jagtturer, for byens bedre borgerskab der mangler trofæer. Marros kommer rimeligt ud af det med de fleste intelligente væsner ude i skoven. Det være sig både trolde, orker og kuriositeter. Dog går han ikke på kompromis, med sit livssyn og gør onde ting, for at opretholde diplomatiet.
Marros har et horn i siden på handelsstaten Sembia. Han bryder sig ikke om dets livssyn, hvor alt er til salg. Yderligere kan han slet ikke forene sig med Sembias syn på elvere. Han har et kendskab til Sembias Iron throne netværk (som er hans favorit enemy).

Marros

Dhedlook's Heroes ThomasK