Mindi

Bestyrer af Thunderstones økonomi, administrativ leder i STING, Falcoes kæreste

Description:

3 lvl rouge / 1 lvl sorcerer
INT 12, WIS 15, CHA 18
Alignment: C/G
Gud: Waukeen

Bio:

Mindi er 20 år gammel og indehaveren af et af områdes skarpeste hjerner. Mindi kan det meste. Hun er hurtigopfattende og derpå karismatisk når hun ønsker det.
Mindi var tidligere administrativ bestyrer over en kro og flere andre små virksomheder. Hun er dog også godhjertet, så da hun fik muligheden for at gøre en forskel blev hun overtalt til at indgå i STING. Desuden var jobbet som administrator i et baroni et skrid op af karrierestien.
Falcoe er godt og grundigt forelsket i Mindi. Han har gentagende gange forsøgt, at score hende men Mindi er, til Falcoes store frustration, enormt kynisk og direkte. Hun bider ikke på floskler og småsnak. Hun respekterer dog Falcoe for hans mod og vilje. Der er måske noget kemi imellem de to halflinge men Mindi har ikke brug for en mand til passe på hende. Hun er selvsikker, karriereminded og individuel. Inderst inde kan Mindi måske godt lide den opmærksom, hun får fra Falcoe og hun siger ikke nej til de flotte ting, som Falcoe tager med hjem fra hans eventyr. Mindi kan egentligt godt lide at blive forkælet, dog viser hun det ikke.
I STING varetager Mindi det økonomiske aspekt og sidder på en stor del af baroniets administration. Dermed har hun også en del indsigt i området. Hun er også lærerinde i bibliotekets søndagsskole, for byens talentfulde børn. Det er Mindi der leder STING – også selvom Falcoe egentligt mener det er ham.

Mindi

Dhedlook's Heroes ThomasK