Ojvinn

Gal videnskabsmand, opfinder, alkymist, billeekspert og samler af portrætter af folk med store næser

Description:

2 lvl wizard, 2 lvl expert
INT 17, WIS 8, CHA 8
Alignment: N/G
Gud: Gond

Bio:

Ojvinn er 48 år gammel og gnom. Han er uddannet på universitet i Waterdeep med speciale i ’biokemiske processor i det magiske felt under transmotation magisk pres set ud fra et studie i hix-felter’. Ingen ved rigtigt hvad det er Ojvinn arbejder med, det er blot tydeligt at han er god til det.
Ojvinn er bibliotekar i Falcoes nye bibliotek. Han er også opfinder, alkymist og bogbinder. I sin fritid samler Ojvinn på biller og portrætter af folk med store næser. Han har skrevet afhandling om begge dele. Ojvinn stammer og bryder sig ikke om at tale, med andre mennesker når samtalen ikke handler om biller eller opfindelser. En samtale med Ojvinn er tit en temmelig omfattende affære og Falcoe sørger altid for at høre om Ojvinn har ringbind og dimsedutter nok. Det er farligt når folk som Ojvinn mangler beskæftigelse. Efter Ojvinn har fået sit værksted op og køre, er antallet af tordenstorme i området steget betragteligt.
Ojvinns bidrag til STING er igennem sine sære opfindelser og alkymistiske potions. Her bliver Falcoe i ægte 007 stil sendt ud i marken med alle de nyeste gagets.

Ojvinn

Dhedlook's Heroes ThomasK