Sir Ulrik Wyvenspur

Human, Paladin of Helm

Description:
Bio:

Sir Ulrich er en del af den mægtige Wyvernspur slægt som holder til i deres hjem gennem mange generationer, Redstone Castle lige syd for byen Immersea. Familien ejer det meste af landet der ligger omkring søen Wyvernwater og floden Wyvernflow. Det er ved en af disse lidt fjernere landområder hvor Ulrich voksede op. Et stykke land, tildelt hans far som den 3. søn af familiens øverste.
Ulrich voksede op sammen med hans søster. Her blev han oplært til en dag at kunne administrere hans fars land, men det var ikke altid lige nemt for Ulrich at koncentrere sig om så kedelig fag som læsning og skrivning, diplomati og heraldik. Så var det noget sjovere for Ulrich nå våbenmesteren tog over og lærte ham krigens kunst.
Men, en nat stoppede det hele brat da orkerne angreb Ulrichs hjem. At blev brændt og plyndret og orkerne tog ingen fanger. Ulrich forældre blev brutalt dræbt og hans søster forsvandt sporløst. Ulrich overlevede kun fordi få loyale soldater redede ham og fik ham sendt til Immersea.
Ulrik var selvfølgelig hårdt ramt af denne tragedie, og selvom de tog godt imod ham hjemme i Immersea og gav ham alt hvad han skulle have behov for, så var han helt opslugt af vrede og hævntørst.
Nogle år efter havde den altid karismatiske Ulrich samlet sig en blandet folk af soldater. Mange var berygtede lejesoldater og mordere, nogle var desperate mennesker der havde grebet til våben. Alle havde de deres had til orker tilfælles, men mange var mindst lige så interesseret i de rigdomme man kunne vinde ved bekæmpe og plyndre orker.
Trods adskillige advarsler fra familien, så drog Ulrich afsted med hans lille bande af soldater. Det næste års tid rejste de sammen rundt og bekæmpede orker og lignende overalt hvor de kunne findes, og de tog sig også godt betalt for de fra lokale. Det var ofte hårde kampe og der var tit soldater der ikke kom med hjem.
Pengene blev i stort omfang brugt på kroer rundt omkring, hvor Ulrich og hans lejesvende altid var meget populære gæster. Livet blev også levet fuldt ud, for man vidste aldrig hvilken dag der ville blive den sidste.
Det tog ikke lang tid før det hele endte brat. Ulrich var draget afsted for at dræbe en gruppe af orker der havde plaget en landsby over et par uger. De jagtede dem i dagevis, men da Ulrich og hans soldater endelig fik indhentet dem, så havde de slået sig sammen med en anden gruppe orker og lagt et baghold.
Ulrich kunne aldrig helt forstå hvordan det lykkedes ham at overleve. Men da han vågnede igen befandt han sig i en lille sten celle med en helm præst bøjet over ham. Han har senere fået at vide at de fandt ham et sted ude i vildmarken stærkt forblødt. Ulrich befandt sig nu i et lille Helm tempel, dedikeret til at beskytte de nærliggende landsbyer mod ork angreb. De opsøgte aldrig selv orkerne, men var udelukkende interesseret i at beskytte landsbyboerne ve og vel. Ulrich besluttede sig for at blive her i et stykke tid og hjælpe til.
Inspireret af deres måde at tjene almindelige mennesker på, begyndte Ulrich at studere hos templets præster. Hans altoverskyggende had mod orker blev så småt erstattet af en lyst til at beskytte folk der ikke kan beskytte sig selv. Og efter tog år i templet blev Ulrich sendt til Suzail for at sværge troskab til Helm’s kirke som en af dens paladinere.
Ulrichs arbejde som paladin startede dog ikke lige så gloværdig som han havde forestillet sig. Helm’s tempel i Suzail besluttede sig at bruge Ulrichs adelige baggrund til at gøre deres tilstedeværelse mere synlig i en lille by kaldet Dhedluk. Det er nemlig et populært sted for adelige at tage til for at gå på jagt. Ulrichs opgave ville så blive at passe på disse mange adelige, og derved gøre dem mere opmærksomme og taknemmelige over deres tilstedeværelse.
Indtil videre har det været ret begivenhedsløst i Dhedluk. Det meste af tiden går på at underholde de adelige der kommer på besøg. Det mest interessante har været det mystiske tyveri af det gyldne bæger som siges at være brugt af Helm selv under times of trouble. Det mærkelige var at det dukkede op af sig selv et par dage efter.
Og så var der selvfølgelig også den lille halfling Falcoe som forsøgte at stjæle Ulrichs egen flail som han havde arvet fra sin far. Ulrich opdagerede tyveriet og fangede Falcoe på fersk gerning. Men Ulrich kunne mærke på Falcoe at han ikke var nogen slem person, og desuden så tror han meget på at give folk en anden chance. Så Ulrich besluttede sig for at hjælpe Falcoe med at opbygge noget karakter gennem hårdt arbejde. I stedet for en fængsel straf tilbød han derfor Falcoe at arbejde som hans væbner, Falcoe takkede ja med det sammen og siden da har de haft et godt og tæt samarbejde.

Sir Ulrik Wyvenspur

Dhedlook's Heroes Michelsen