Quarion of Helm [R.I.P]

Human, Clerik of Helm

Description:

Quarion er en middelhøj mand i start tyverne. han har grønne øjne og flammerødt hår. Han går typisk klædt i sin pladerustning med Helm symboler flere steder, samt skjold og heavy mace.

Oplevelser fra hans barndom gør at han ikke bryder sig særligt meget om greenskins og Orker hader han i særdeleshed, så det er et under han tålererer Raugon.

Bio:

Som barn boede han med sine forældre ude i skoven, ikke langt fra Dhedlook, hvor de var skovhuggere og havde et godt liv.
Desværre blev hans idyliske barndom ødelagt af en bande Orker, der slog hans far ihjæl, brændte hans hjem ned og var igang med at muntre sig med hans mor, da en patrulje af Helms Clerics nåede frem efter at have forfulgt Orkbanden i en længere periode og nedkæmpet de fleste af dem.
Desværre døde hans mor af sine sår og Orklederen nåede at flygte.
Patruljen valgte at tage den unge Quarion med sig og han valgte at gå i Helm templets tjeneste for en dag at hjælpe andre som Cleric’sne havde hjulpet ham.

Han døde i kampen mod Zenthilerne under Shadowdales befrielse ved Castle Krag, hvor han blev brutalt myrdet af en Bane cleric.

Quarion of Helm [R.I.P]

Dhedlook's Heroes Shadowgargoyle